hrv eng de
Početna > > O Glaziru

O Glaziru

Tvrtka Glazir osnovana je 1994. godine kao distributer proizvoda za pekarsku industriju, a danas je vodeća tvrtka u Hrvatskoj i široj regiji u proizvodnji kvalitetnih sirovina za pekarstvo. U asortimanu se ističu voćne file, punila, marmelade, kakao-krem proizvodi te slani program, ali i smjese za razne slastice kao što su muffini, danish i drugi. Proizvodi tvrtke Glazir od samih početaka poslovanja prepoznati su kao izuzetno kvalitetni i praktični za primjenu u pekarskoj industriji, a napredna tehnologija i visokokvalitetni proizvodi su ono što Glazir čini posebnim i razlikuje od drugih tvrtki na tržištu. U središtu poslovanja uvijek su krajnji potrošači zato je naglasak na punoći okusa svih proizvoda kako bi pekarske slastice postale ukusni zalogaji za svakoga.

Visokokvalitetni proizvodi

Proizvodnja voćnih fila, punila, marmelada te kakao-krem proizvoda za potrebe pekarske industrije osnovna je djelatnost tvrtke Glazir d.o.o., sa sjedištem u proizvodnom pogonu u Oborovu, nedaleko Zagreba.
Proizvodi tvrtke Glazir prisutni su u cijeloj Hrvatskoj, a preko 50 posto proizvoda plasira se i u zemlje šire regije i srednje Europe. Uvažavajući činjenicu da je za dobru poziciju na tržištu izuzetno važan kontinuitet, tvrtka Glazir razvila je prepoznatljivu kvalitetu proizvoda, podržanu stručnim i kreativnim zaposlenicima te sustavima propisanih normi i standarda. Nakon uvedenog standarda ISO 9001 implementiran je i HACCP sustav koji zahtijeva strogu kontrolu proizvodnih uvjeta. Također, tvrtka Glazir se redovito predstavlja na europskim i svjetskim stručnim sajmovima, nastojeći se uvijek razvijati ukorak sa svjetskim novitetima.

Uz proizvodnu djelatnost Glazir se bavi i uvozom tipičnog američkog programa za pekarstvo pa se u asortimanu tvrtke mogu pronaći smjese za muffine, čoko muffine, danishe i čoladnu glazuru. Distribucija je uređena preko mreže distributera u Hrvatskoj i na inozemnim tržištima.

 

Matični broj: 00845213
OIB: 58767554828
Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 080187706
Temeljni kapital: 5.376.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Članovi Uprave: Darko Glad, Zdenka Kovačević Balen
Žiro račun: Zagrebačka banka, Zagreb, IBAN HR3423600001101482385, Swift ZABAHR2X
Erste&Steiermärkische Bank d.d., Rijeka; IBAN HR7424020061100731901, Swift ESBCHR22